Fotografická škola (+ LEGO programovanie)

Ako trávia čas naši Lego programátori
Viete si predstaviť, čo robia naši chlapci takmer každé popoludnie pod vedením p. uč. Polču na krúžku: Fotografická škola + Lego programovanie???

Najprv sa pripravovali na súťaž First Lego League. Je to najväčšia robotická súťaž pre maldých vo veku od 9 do 16 rokov. Bolo to náročné, ale nakoniec náš M-team, v zložení: Michal Vojtek, Jakub Bednár, Jakub Šesták a Roman Kačmár na súťaži v Košiciach 11. 1. 2017 skončil na perfektnom celkovom 6. mieste. Dokonca v kategórii Robot Design na treťom mieste.
Je to nádherný úspech aj vzhľadom na to, že na tejto súťaži boli prvýkrát a súťaže sa v Košiciach zúčastnilo 16 tímov, z ktorých mnohí vôbec neboli začiatočníci.

Najnovšie sa zapojili do súťaže Robotická liga FLL 2017. Vôbec si nemôžu dovoliť leňošiť. Stále majú ďalšie a ďalšie: čím ďalej, tým náročnejšie zadania, ktoré majú splniť do určitého termínu, všetko nakamerovať, nafotografovať a poslať.
Splnenie zadaní hodnotí prísna komisia... Po prvých troch kolách sme boli na druhom mieste... Nakoniec sme obsadili pekné 3.miesto.

A aby ste mali predstavu, čo ich roboty musia dokázať, nech sa páči, pozrite si videá z jednotlivých zadaní:

Naše úspechy

design3

FLL6

2kolo

7kolo

poctivci

RL3

 

 

 

EU ESC logo

Logo

opv

MPC

Kontakty

pzsrVážení rodičia, milí žiaci,

podľa najnovších usmernení Vám máme sprostredkovať kontakt na najbližšie Obvodné oddelenie policajného zboru v Raslaviciach, aby ste ho v prípade potreby mohli použiť.
Obvodné oddelenie policajného zboru v Raslaviciach:
tel.: 054 479 22 05
mailové kontakty: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. 

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla